Pomoc Żywnościowa — program operacyjny (POPŻ 2014–2020)

W ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa współpracujemy z Bankiem Żywności we Wrocławiu. Program ten jest skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach, do których trafiają takie produkty jak: makaron jajeczny, ryż biały, herbatniki, mleko UHT, ser podpuszczkowy dojrzewający, groszek z marchewką, fasola biała, koncentrat pomidorowy, powidła śliwkowe, gulasz wieprzowy z warzywami, filet z makreli w oleju, szynka drobiowa, szynka wieprzowa, pasztet wieprzowy, cukier biały, olej rzepakowy… Więcej — opis projektu…



Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014–2020 — Podprogram 2018
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski   
poniedziałek, 19 listopada 2018 17:48

Koło Wrocławskie Towarzystwa Pomocy im. św. Brata Alberta we współpracy z Bankiem Żywności we Wrocławiu uczestniczy w realizacji Programu Operacyjnego Pomocy Żywnościowej 2014–2020 (PO PŻ) — Podprogram 2018, który jest krajowym programem operacyjnym współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym. Celem tego Funduszu jest ograniczanie ubóstwa poprzez zwiększenie bezpieczeństwa żywnościowego osób najbardziej potrzebujących i realizacja działań na rzecz włączenia społecznego…


Więcej…
 
Program Operacyjny Pomocy Żywnościowej 2014–2020 — efekty i podsumowanie Podprogramu 2017
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski   
czwartek, 28 czerwca 2018 13:08

W ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa współpracujemy z Bankiem Żywności we Wrocławiu.  Program ten jest skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach, do których trafiają takie produkty jak:  warzywa i owoce (groszek z marchewką, fasola biała, koncentrat pomidorowy, buraczki wiórki, powidła śliwkowe), artykuły skrobiowe (makaron jajeczny, makaron kukurydziany bezglutenowy, ryż biały, kasza gryczana, herbatniki maślane), mleczne (mleko UHT, ser podpuszczkowy dojrzewający), mięsne (szynka drobiowa, szynka wieprzowa mielona, pasztet wieprzowy, kabanosy wieprzowe, filet z makreli w oleju) i inne…


Więcej…
 
Program Operacyjny Pomocy Żywnościowej 2014–2020 — efekty i podsumowanie Podprogramu 2016
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski   
środa, 04 października 2017 11:57

W ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa współpracujemy z Bankiem Żywności we Wrocławiu. Program ten jest skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach, do których trafiają takie produkty jak: makaron jajeczny, ryż biały, herbatniki, mleko UHT, ser podpuszczkowy dojrzewający, groszek z marchewką, fasola biała, koncentrat pomidorowy, powidła śliwkowe, gulasz wieprzowy z warzywami, filet z makreli w oleju, szynka drobiowa, szynka wieprzowa, pasztet wieprzowy, cukier biały, olej rzepakowy…


Więcej…
 
Program Operacyjny Pomocy Żywnościowej 2014–2020 — podsumowanie Podprogramu 2015
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski   
piątek, 30 grudnia 2016 18:37
Europejski Fundusz Pomocy Najbardziej Potrzebującym

Podsumowanie Podprogramu 2015 Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta - Koło Wrocławskie w porozumieniu z Bankiem Żywności we Wrocławiu w okresie V 2015 – VI 2016  realizowało Podprogram 2015 współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym…


Więcej…
 
«pierwszapoprzednia123następnaostatnia»

Strona 2 z 3
 

Nowości na naszych kanałach YouTube




 

Nasze wpisy na Facebooku

 
 
-->